Skip to content
Politică

Puiu Popoviciu, PRIMA reacție de la Londra. Când va veni în România?

nasul.tv

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost reţinut în urmă cu câteva zile la Londra. Milionarul Gabriel „Puiu” Popoviciu (58 de ani), condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul „Ferma Băneasa”  a plătit o cauţiune de 200.000 de lire sterline, pentru a nu fi încarcerat în arestul  London Motropolitan Police.

Potrivit Adevărul.ro, Popoviciu a declarat că va veni în ţară doar atunci când se vor respecta drepturile omului. El a fost filmat de postul Antena 3 în momentul în care s-a prezentat la o secţie de poliţie din Londra, măsură în cadrul procedurii de cauţiune.

”Nu am nimic de spus. Când e cazul să declar ceva am să vă anunţ”, a afirmat Puiu Popoviciu, potrivit Antena 3.

Afaceristul trebuie să se prezinte de trei ori pe săptămână la o secţie de poliţie din Londra şi a fost obligat să poarte o brăţară electronică de supraveghere. Milionarul a  surprins pe toată lumea luni dimineaţă atunci când a venit împreună cu avocatul său şi s-a predat poliţiei londoneze. El era dat în urmărire internaţională după ce Curtea de Apel Bucureşti a emis, la cererea Poliţiei, un mandat european de arestare pe numele acestuia.

Potrivit mass-media, Popoviciu are un apartament luxos în centrul Londrei, într-o vilă situată chiar în vecinătatea ambasadei SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *