Skip to content
Politică

Puiu Popoviciu și-a luat avocat cu pedigree de spion. E fostul șef FBI

www.nasul.tv

Fugarul Puiu Popoviciu, condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la 7 ani de închisoare în dosarul afacerilor imobiliare din zona Băneasa, a angajat un avocat american care să îl reprezinte în continuare în procesul pe care vrea să îl intenteze statului român.

Louis Freeh, fost director FBI, îl va reprezenta în instanță pe controversatul om de afaceri, care nu a mai fost de găsit la ora punerii în aplicare a sentinței definitive și executorii.

Feeeh, un fost magistrat din SUA, spune că va cere o revizuire a sentinței, considerând că aceasta nu este susținută nici de fapte nici de lege, anunță hotnews.ro, care citează un comunicat de presă al casei de avocatură Freeh Group International Solutions.

Avocatul susține că a analizat prima hotărâre de condamnare a omului de afaceri român, dată în 2016 de Curtea de Apel București, și a constatat că aceasta prezintă „numeroase lacune juridice și factuale, incompatibile cu statul de drept”.

Locul în care fugarul Popoviciu se ascunde de autoritățile române rămâne încă un mister, mai multe zvonuri vehiculate de presă anunțând că acesta s-ar putea afla la Londra sau în New York.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *