Skip to content
București Știri locale

Punctul de vaccinare din incinta Complexului „Lia Manoliu”, deschis duminică

Facebook

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că a fost deschis, la ora 10.00, punctul de vaccinare din incinta Complexului „Lia Manoliu”.

Azi, la ora 10.00, s-a deschis punctul de vaccinare din incinta Complexului «Lia Manoliu». Acest punct funcţionează în fiecare zi în care Bucureştiul găzduieşte meciuri ale Campionatului European de Fotbal, deci în zilele de 13, 17, 21 şi 28 iunie, cu program între orele 10.00 şi 18.00.

La acest efort contribuie DSP Bucureşti, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Apărării Naţionale, Primăria Capitalei şi Primăria Sectorului 2, iar vaccinarea se face cu vaccinul Johnson & Johnson.

Mulţumiri cadrelor medicale şi personalului ASSMB, care asigură funcţionarea punctului de vaccinare şi îi invit pe toţi bucureştenii care vin la meciuri sau se află în zonă să meargă să se vaccineze”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că, până la ora 16.00, centrele medicale acreditate EURO 2020 sunt deschise suporterilor care vor asista la meciul Austria – Macedonia de Nord de duminică.
Aceştia îşi vor putea ridica brăţările de acces la meci în urma verificării documentelor medicale (dovada vaccinării, a vindecării în urma COVID-19 sau testul RT-PCR negativ cu 72 de ore înaintea jocului).

De asemenea, la centrele medicale pot fi efectuate testele rapide antigenice în baza cărora vor fi eliberate elementele de acces necesare, conform comunicatului de presă al FRF.

Sursa citată de News.ro reaminteşte că accesul pe Arena Naţională la meciurile EURO 2020 se face cu biletul de meci şi brăţara corespunzătoare, inscripţionată astfel: “Match 06 UEFA EURO 2020” + logo EURO 2020 + serie unică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *