Skip to content
Sport

Pune un CUB DE GHEATA in acest PUNCT si o MINUNE se va intampla!

Nimeni nu-si imagina ca simpla utilizare a unui cub de gheata ne poate revitaliza corpul si ar putea sa ne faca mai energici scrie explicitgists.com

Cu toţii ne dorim să trăim mai mult, să arătăm mai tineri, să avem mai multă energie şi să trăim viaţa din plin, nu-i aşa? Cum putem face acest lucru?

Dimineața când te trezești, înainte de a lua micul dejun e recomandat să îți pui un cub de gheață pe ceafă. Specialiștii spun că acest gest banal face minuni pentru sănătatea ta, dar și pentru starea de spirit.

Stii care sunt beneficiile daca pui un cub de gheata la ceafa in punctul indicat in imagine? Sunt nenumarate! Cui nu i-ar placea sa para vesnic tanar, vesnic energic pentru activitatile de zi cu zi fara sa utilizeze creme sofisticate sau sa adopte un stil de viata prin care trebuie sa renunte la multe lucruri?

Se pară că, un cub de gheaţă şi puţin din timpul tău ajută, de asemenea. La baza craniului tău, imediat de unde începe gâtul, exista un punct cunoscut ca Feng Fu.

Este un punct de presiune găsit la baza craniului, chiar la baza crestei craniului, în vârful gâtului. Dacă pui un cup de gheaţă în mod regulat, întinerirea se declanşează în organism. Boala se pare că dispare şi te simţi mai energic şi mult mai fericit.

Pune un cub de gheata la ceafa, in punctul indicat in imagine. Acesta este un tratament alternativ care consta in aplicarea unei bucati de gheata (adica aplicarea unui obiect rece) in punctul de acupunctura numit Fen Fu. Stai cu cubul de gheata in acel punct timp de 20 de minute si vei nota urmatoarele efecte miraculoase:

» Creşte calitatea somnului
» Îmbunătăţeşte starea de bine
» Îţi reechilibrează curajul
» Ameliorează starea de răceală
» Ameliorează durerile de cap şi de dinţi
» Ajută la ameliorarea ficatului şi a bolilor cardiovasculare
» Ajută la problemele de tiroidă
» Ameliorează sindromul premenstrual
» Îmbunătăţeşte starea mentală

Potrivit recomandarilor care vin de la chinezii antici, in primele 30 de secunde vei simti zona foarte rece si s-ar putea sa nu suporti gheata pe pielea ta calda. Cu timpul insa, acel punct se va incalzi (dupa cele 30 de secunde). In timp ce cubul de gheata se topeste, se vor elibera mai multe endorfine decat in mod normal.

Acest tratament cu cubul de gheata este folosit adesea si ca tratament alternativ pentru a trata probleme precum bolile cardiovasculare, bolile neurologice, bolile respiratorii sau afectiunile gastrointestinale. Tratamentul se face in fiecare dimineata, inainte de a manca sau a bea apa.

 

preluare: cyd.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *