Skip to content
Politică

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, decizie de ultimă oră privind Consiliul de Administrație al TVR

Corneliu Calotă, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a făcut vineri un anunt important privind calitatea sa de membru al Consiliului de Administrație al TVR.

Calotă a precizat că se retrage din Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune, informează Dcnews.ro.

 „Am luat această decizie din dorința de a evita ca Televiziunea Publică să devină iarăși subiect de dispută politică. Acuzațiile privind o stare de incompatibilitate între poziția mea ca purtător de cuvânt al Guvernului și reprezentant al aceluiași Guvern în Consiliul de Administrație nu au bază legală, iar alegațiile recente ale actualului președinte-director general, Stelian Tănase, cum că opiniile mele prevalează în fața colegilor din CA și că eu, de fapt, conduc TVR, îl pun într-o postură ridicolă”, a explicat Corneliu Calotă, în scrisoarea de demisie adresată membrilor CA al SRTV, precum și membrilor comisiilor parlamentare de cultură și mass media.

El a adăugat că argumentele pe care le-a exprimat în Consiliul de Administrație al TVR au fost luate în considerare din alte motive, care nu țin de poziția sa în Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *