Purtătorul de cuvânt al Guvernului, pus la zid de șeful Ambasadei SUA din România

Șeful Ambasadei SUA în România, Dean Thompson, a vorbit într-un interviu acordat celor de la gândul.info despre comentariile făcute de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, prin care acesta a atacat o parte a jurnaliștilor din România.

Acesta a catalogat comentariul purtătorului de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, despre „plăcerea” acestuia din urmă „de a executa electric” jurnalişti drept nişte „comentarii urâte” şi a lansat un apel la respectarea presei şi la importanţa independenţei acesteia într-o societare democratică.

„Nu cred că astfel de comentarii urâte îşi au locul când ai de-a face cu oameni care încearcă să transmită ştiri”. În acelaşi timp, şeful misiunii SUA a venit şi cu un îndemn pentru români: „Am face un apel către toată lumea să respecte presa – a patra putere, cum i se spune des – , care este o componentă atât de importantă pentru a ne asigura că cetăţenii activi rămân informaţi. Nu cred că astfel de comentarii urâte îşi au rostul când ai de-a face cu oameni care încearcă să relateze şi să transmită ştiri”, a spus Thompson, într-un interviu acordat gândul.info

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: