Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe: Cartea lui Ciucă e reală, nu ca promisiunile false de 35.000 de euro

Sursă foto: Captură video

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a comentat plângerea depusă la Parchet de liderul AUR George Simion cu privire la costurile campaniei de promovare a cărţii preşedintelui PNL Nicolae Ciucă, intitulată ”Un ostaş în slujba ţării”, afirmând că Simion induce lumea în eroare, la fel cum o face prin panourile publicitare în care le promite românilor case la preţuri inexistente pe piaţă, în timp ce cartea lui Ciucă e reală şi va apărea în curând. ”Cartea lui Ciucă e reală, nu ca promisiunile false de 35.000 de euro ale lui Simion”, a afirmat Stroe.

”George Simion induce lumea în eroare, la fel cum o face prin panourile publicitare în care le promite românilor case la preţuri inexistente pe piaţă. Mai mult de atât, îşi promovează un plan electoral în afara perioadei legale pentru acest tip de campanie. Apropo de campania sa, aceasta va costa aproape un milion de euro. Atenţie, AUR va băga un milion de euro să promoveze minciunile lui George Simion. Diferenţa dintre campania PNL şi cea a AUR este, aşadar, una principială şi este una ca de la cer la pământ”, a declarat Stroe pentru News.ro.

Conform purtătorului de cuvânt al PNL, cartea preşedintelui partidului, Nicolae Ciucă, este ”un angajament real, ea urmează să apară în curând, iar toate veniturile vor fi direcţionate către acţiuni caritabile”.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: