Skip to content
Politică

Bogdan Oprea, ELIBERAT din funcție de Băsescu

Presedintele Traian Basescu a semnat luni decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Bogdan Oprea, incepand din 13 octombrie, informeaza un comunicat al institutiei. Bogdan Oprea era purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale din mai 2012.

Bogdan Oprea a mai fost purtator de cuvant la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in mandatul Elenei Udrea si ulterior, in cel al lui Cristian Petrescu. Inainte de a lucra in Ministerul Dezvoltarii Regionale, Bogdan Oprea a fost redactor-sef adjunct la Adevarul de seara. El a lucrat la acest trust de presa incepand din anul 2008 pana in aprilie 2011, cand a trecut la Ministerul Dezvoltarii, ca purtator de cuvant.

De asemenea, conform unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, Președintele Traian Băsescu a semnat a semnat joi, 9 octombrie, decizia privind eliberarea din funcția de consilier de stat din cadrul Administrației Prezidențiale a lui Gheorghe-Răzvan Murgeanu începând cu data de 14 octombrie 2014.

Răzvan Murgeanu a fost a fost numit consilier de stat la Cancelaria Prezidenţială în luna iunie 2013. Acesta a mai ocupat, în trecut, funcția de viceprimar al Capitalei și secretar de stat în ministerul Dezvoltării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *