Skip to content
Politică

Bogdan Oprea, ELIBERAT din funcție de Băsescu

" "

Presedintele Traian Basescu a semnat luni decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Bogdan Oprea, incepand din 13 octombrie, informeaza un comunicat al institutiei. Bogdan Oprea era purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale din mai 2012.

Bogdan Oprea a mai fost purtator de cuvant la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in mandatul Elenei Udrea si ulterior, in cel al lui Cristian Petrescu. Inainte de a lucra in Ministerul Dezvoltarii Regionale, Bogdan Oprea a fost redactor-sef adjunct la Adevarul de seara. El a lucrat la acest trust de presa incepand din anul 2008 pana in aprilie 2011, cand a trecut la Ministerul Dezvoltarii, ca purtator de cuvant.

" "
" "

De asemenea, conform unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, Președintele Traian Băsescu a semnat a semnat joi, 9 octombrie, decizia privind eliberarea din funcția de consilier de stat din cadrul Administrației Prezidențiale a lui Gheorghe-Răzvan Murgeanu începând cu data de 14 octombrie 2014.

Răzvan Murgeanu a fost a fost numit consilier de stat la Cancelaria Prezidenţială în luna iunie 2013. Acesta a mai ocupat, în trecut, funcția de viceprimar al Capitalei și secretar de stat în ministerul Dezvoltării.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *