Skip to content
Alegeri Politică

Purtătorul de cuvânt al PSD e mulțumit de scorul obținut de Viorica Dăncilă: Nu a fost nicio surpriză să intrăm în turul 2

psnews.ro

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, anunță că PSD e extrem de mulțumit de scorul obținut de Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale și susține că în PSD va avea loc o analiză pentru turul II.

„Suntem în discuție directă cu foarte mulți colegi din teritoriu. Deocamdată tot ce înseamnă numărătoare paralelă se confirmă. Suntem foarte mulțumiți de acest sistem care în partidul nostru funcționează foarte bine. Dorim să le mulțumim președinților de organizații pentru modul în care au muncit. Analiza se va face localitate cu localitate, județ cu județ. Analiza o vom face pentru turul II. În cursul după amiezii va veni și doamna președinte și vom pune la punct ultimele detalii legate de strategia pe turul II. Nu a fost nicio surpriză să intrăm în turul 2. Am muncit și ne așteptam la asta. Am fost foarte nerăbdători să vedem românii ieșind la vot și votând pentru PSD”, a spus Steriu.

" "

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD s-a arătat mulțumit și de modul în care a decurs votul din Diaspora, sperând ca de acum înainte subiectul va fi închis.

„Este o lege bună, este o lege care implică un efort bugetar masiv, dar care se merită. Sperăm ca acest subiect cu Diaspora să fie închis și în mod real să avem aprecieri și din Diaspora”, a spus Steriu la sediul PSD.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *