Purtătorul de cuvânt IPJ Giurgiu, după ce un polițist a amenințat cu moartea niște copii instituţionalizaţi: „Nu e ok”

Sursa foto: giurgiuveanul.ro

Poliţistul din Giurgiu filmat în timp ce agresează fizic şi verbal copii instituţionalizaţi are 30 de ani şi o experienţă de patru ani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Ramona Stan. Ramona Stan a declarat, vineri, jurnaliştilor, că poliţiştii au mers la acel centru după ce au auzit gălăgie acolo, scrie News.ro

“Poliţiştii se aflau în patrulare şi au auzit zgomot. S-au deplasat la faţa locului şi au aplicat cele două sancţiuni”, a precizat purtătorul de cuvânt. Ramona Stan a fost întrebată despre poliţist şi a fost rugată să caracterizeze intervenţia acestuia.

“Nu este ok ceea ce a făcut, de aceea este o anchetă în desfăşurare. Poliţistul are 30 de ani, are o vechime în Poliţie de aproximativ patru ani. Este o anchetă în curs de desfăşurare care va stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a precizat Ramona Stan, care a menţionat că poliţistul nu a mai avut astfel de probleme. Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu a afirmat că poliţiştii intervin des la acel centru. “Avem sesizări privind săvârşirea unor infracţiuni de furt de către cei din cadrul DGASPC. Zilele trecute un beneficiar a fost surprins în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o societate comercială, produse alimentare, dar şi infracţiuni de distrugere a mobilierului”, a precizat Ramona Stan.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL