Puterea Banilor – Ce presupune o mentalitate de succes. Vineri, 8 martie, ora 16.00

Cu fiecare ediție a emisiunii, Adriana Armanu ne prezintă modele de businesss și antreprenori care și-au împărtășit poveștile despre succes și eșec.

„Drumul către afaceri de milioane de euro este presărat cu multe provocări iar învingătorii au un profil anume despre care vreau sa discutam chiar astăzi cu creatoarea conceptului Pașaport pentru succes”, ne spune realizatoarea emisiunii Puterea Banilor.

Simona Ciff este psiholog, psihoterapeut și doctor în științele educației. A publicat două lucrări, Dezvoltarea emoțională la asistenții maternali și profesioniști și Disciplinarea pozitivă a copilului. A creat  programe pentru părinți, profesori, adolescenți, antreprenori.

Vom afla mai multe în ediția de astăzi despre importanța emoțiilor în tot ce facem, dar mai ales despre stăpânirea acestora, despre comunicarea eficientă și un mod de a gândi orientat spre ce putem face nu spre ce ne împiedică să facem ceea ce ne dorim.

Emisiunea Puterea Banilor, cu Adriana Armanu, este difuzată vineri, 8 martie, de la ora 16.00, pe psnews.ro și pe pagina facebook.com/putereastirilor.

Toate edițiile emisiunii sunt disponibile pe canalul nostru You Tube.

Credit foto: Inc. Magazine.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL