Puterea Banilor cu Adriana Armanu, din 16 februarie, la PSNews

Emisiunea Puterea Banilor, cu Adriana Armanu, dă startul celui de-al doilea sezon vineri, 16 februarie, de la ora 16.00.

Așa cum ne-a obișnuit, aceasta va aduce săptămânal povești despre afaceri românești, unele dintre ele începute de la zero, altele fiind o continuare firească a unor visuri sau pasiuni mai vechi.

De la profesioniști la specialiști, de la cafenele la platforme pentru accesarea celui mai potrivit credit, Adriana Armanu prezintă oameni care fac să meargă economia țării, inventează, găsesc soluții, creează zi de zi ceva nou.

Dincolo de povești însă, invitații emisiunii vor veni și cu sfaturi practice, soluții simple sau răspunsuri la probleme obișnuite.

Pentru cei care și-au propus să facă un împrumut anul acesta de exemplu, o idee bună este să apeleze la un broker de credite, chiar dacă serviciile acestuia adaugă un mic cost la final.

Motivul: o platformă de brokeraj centralizează informațiile, adună într-un singur loc băncile care îți pot oferi cea mai bună soluție. În plus, un broker are deja relații stabilite cu băncile potrivite profilului tău, lucru care te ajută să sari etape, să economisești timp și bani la final.

„Brokerul de credit este profesionistul care poate să facă lumină în multitudinea de informații pe care trebuie să le înțelegem când interacționăm cu o bancă. Acesta are experiență pe piața fnanciar-bancară și înțelege ușor profilul financiar demografic al fiecăruia și cum poate fi transformat acesta într-o fertă de credit concretă”, afirmă specialistul Sebastian Piu, fondatorul platformei 123credit.ro, invitat într-una dintre edițiile trecute ale emisiunii Puterea Banilor.

Toate edițiile sezonului trecut pot fi urmărite pe canalul nostru, aici.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL