Puterea Banilor, cu Adriana Armanu, revine în curând la PS News

Din 16 februarie, de la ora 16.00, Adriana Armanu revine cu o nouă serie de interviuri cu tineri antreprenori, oameni care au lăsat în urmă o carieră solidă ca să-și împlinească un vis și să pună pe picioare o afacere în România sau în străinătate.

Vom afla de la aceștia ce probleme întâmpină un antreprenor, ce câștigă și la ce renunță pe acest drum dar și sfaturi și soluții bune de aplicat în diferite situații în care ne găsim zi de zi.

Pentru că suntem în plină iarnă teoretic, câte ovizită săptămânală la salina urbană din centrul orașului este o idee bună și ca să evităm răceli care ne strică planurile dar și ca să le oferim copiilor o activitate ieșită din comun.

Terra Salin este mai mult decât un spațiu căptușit cu sare; are un Halogenerator, un aparat care  macină granulele și le pulverizează sub formă de aerosoli, într-un mediu uscat, controlat.

„Interesant este, spune Mari Fecioru-Ivan, fondatoarea salinei, că au venit părinți care-și aduceau copiii și ieșeau după 45 de minute din cameră și întrebau de ce au tușit, de ce le-a curs nasul, din moment ce nu erau răciți. Explicația este că aparatul nostru respirator, supus zi de zi unui mediu poluat, nociv, scoate la iveală, când intră într-un asemenea mediu, răceli vechi, nevindecate, care însă sunt încă acolo, lasă urme. În momentul în care au intrat în sală, sarea a început să curețe.”

Într-adevăr, efectul benefic al sării este cunoscut din antichitate. Iar dacă este asigurată și o ventilație potrivită, atunci efectele vor fi vizibile de la prima vizită.

„În cei doi ani de când am înființat cele două saline din București, am adus aici din ce în ce mai multe evenimente: yoga, teatru, pictură, lectură, ateliere cu scriitori români pentru copii, pentru a le oferi și copiilor și părinților o experiență completă”, mai spune invitata Adrianei Armanu.

Emisiunea poate fi urmărită aici.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: