Puterea Banilor, cu Adriana Armanu, se lansează astăzi la ora 16.00

De astăzi, de la ora 16.00, PS NEWS transmite prima ediție a emisiunii Puterea Banilor, cu Adriana Armanu, un program care ne arată o altă față a afacerilor din jurul nostru: cea umană, cu frici, inconștiență, încăpățânare, disciplină, autocunoaștere.

Prima ediție o are ca invitată pe Luiza Ștefan, coach și trainer. A început de jos, a condus echipe performante, apoi a spus stop și a învățat să-și clădească, zi de zi, propria companie.

„De ce este specială Luiza și potrivită pentru prima ediție a unei emisiuni, a unei călătorii noi? Pentru că peste 15 ani de expertiză financiară în IT și domeniul bancar nu i-au adus doar cunoștințe, spune Adriana Armanu, realizatorul emisiunii Puterea banilor.  Pasionată de mintea umană, invitata mea a observat și a adunat povești. A stat de vorbă cu oamenii, a fost atentă și prezentă. Așa a înțeles ce ne oprește atunci când ne propunem să transformăm un vis în ceva real.”

Potrivit ultimelor statistici la nivel mondial, cam 90% dintre micile companii eșuează în primii 3 ani de la înființare.

„Vom afla, de la invitata noastră, care sunt erorile pe care le fac cei mai mulți dintre cei care decid să pornească o firmă pe cont propriu. Să nu cunoști domeniul, să nu stai de vorbă cu alții care au fost în situația ta, să nu-ți stabilești un buget, să ignori riscurile, să renunți prea repede și să te compari cu cei care au reușit, să crezi că nu ești destul de bun – sunt doar câteva dintre obstacolele sau vocile care se pun în calea noastră atunci când vrem să facem ceva”, mai spune realizatoarea programului.

Emisiunea Puterea banilor, cu Adriana Armanu, va fi difuzată pe canalul nostru online și pe pagina de Facebook în fiecare vineri după-amiază, de la ora 16.00.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL