Puterea Banilor – Drumul de la IT la podcasturi și literatură

Am cunoscut, în cele 23 de săptămâni, oameni care fac să meargă economia țării, care inventează, găsesc soluții, creează zi de zi ceva nou, spune Adriana Armanu, în deschiderea emisiunii de vineri, 22 octombrie.

În ultima ediție a acestui sezon, vă propun o discuție relevantă care încheie cumva seria interivurilor cu antreprenori începută în august.

Ce ne face pe unii dintre noi ca, la un moment dat, să dăm glas unor visuri pe care poate nici nu știam că le avem? Să creăm ceva care pare să nu aibă nicio legătură cu ce facem zi de zi, de multă vreme? Vom afla de la invitatul meu că important nu este motivul ci dacă suntem sau nu pregătiți să spunem da unui vis fără să stăm prea mult pe gânduri.

Tudor Stoica profesează în zona IT din vremea în care acesta abia apărea la noi, iar meseriile din domeniu nu erau atât de dorite și admirate cum sunt astăzi. În paralel însă, dorința de a fi mai bun l-a dus într-o zonă surprinzătoare pentru cei care nu-l cunosc: aceea de scriitor și realizator de podcasturi.

De câțiva ani, a creat, împreună cu soția lui, somnoroși.ro, o platformă cu povești pentru copii. Au adunat în jur o echipă; au scris poveștile, le-au dat glas, le-au desenat un chip.  Apoi le-au postat săptămânal, pentru a ajunge în casele în care  oamenii mai cred în puterea poveștilor, mai spune realizatoarea emisiunii Puterea Banilor.

Emisiunea Puterea Banilor, cu Adriana Armanu, este difuzată în fiecare vineri, de la ora 16.00, pe psnews.ro și pe pagina facebook.com/putereastirilor.

Toate edițiile sunt disponibile pe canalul nostru You Tube.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL