Puterea Banilor, o nouă emisiune săptămânală la PS NEWS

Începând de mâine, PS NEWS va difuza o nouă emisiune care prezintă banii din perspectiva celor care îi produc: antreprenorii.

Puterea banilor, cu Adriana Armanu, își propune să-i descopere și să-i prezinte pe acești îndrăzneți care ne dau idei, care au făcut schimbări majore în viața profesională și care ne pot deveni modele.

Adriana Armanu este antreprenor, pasionată de programarea neuro-lingvistică și terapiile alternative. Crede cu tărie în puterea fiecăruia de a-și realiza potențialul și de a-și pune calitățile la treabă în viață și în profesie. Și-a început viața profesională ca angajat, apoi a decis că poate și vrea mai mult. Nu material, ci mai ales personal. A creat un concept și un curent nou în turism, și, mai târziu, o companie care a împlinit șapte ani.

De săptămâna aceasta, în fiecare vineri după amiază, Adriana Armanu și invitații ei ne vor arăta că felul cum ne raportăm la bani are legătură lucruri la care nu ne-am fi gândit.

Emisiunea Puterea banilor, cu Adriana Armanu, va fi difuzată pe canalul nostru online și pe pagina de Facebook în fiecare vineri după-amiază, de la ora 16.00.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL