Skip to content
" "
Puterea Știrilor Video

Puternic semnal din PNL înainte de alegeri. Florin Cîțu: Nimeni nu mai vorbește cu electoratul de dreapta de două săptămâni!

Featured Video Play Icon

Senatorul PNL Florin Cîțu a fost invitat în studioul ”Puterea Știrilor”, unde a vorbit despre modul în care se desfășoară campania pentru alegerile europarlamentare.

Amintim că pe 26 mai românii sunt așteptați la un vot dublu: alegerile europarlamentare și referendumul pe justiție inițiat de președintele Klaus Iohannis.

" "

În acest context, senatorul liberal s-a declarat dezamăgit de modul în care se desfășoară campania pentru europarlamentare, susținând că „mesajul pentru antreprenori, oameni care muncesc în sectorul privat de dimineața până seara, pentru oamenii liberi, a dispărut total de pe agenda publică”.

Totodată, Cîțu a atras atenția că „nimeni nu mai vorbește cu electoratul de dreapta de două săptămâni”.

„Văd că, odată cu începerea campaniei electorale, cam toată lumea s-a mutat cu un pas mare la stânga și mesajul pentru antreprenori, oameni care muncesc în sectorul privat de dimineața până seara, pentru oamenii liberi a dispărut total de pe agenda publică. Aud doar de subvenții. O competiție de programe sociale. Eu cred că este periculos și pentru PNL să intre în această competiție pentru că electoratul de dreapta este puțin mai sofisticat și, când aude subvenții, aude taxe mai mari. Electoratul de dreapta mi-e frică să nu fie demotivat de aceste mesaje pentru că nimeni nu mai vorbește cu electoratul de dreapta de două săptămâni. Nimeni nu mai spune ce înseamnă pentru sectorul privat aceste alegeri europarlamentare, cu ce îi ajută pe ei. Sunt foarte multe de făcut pentru sectorul privat”, a declarat sentaorul liberal Florin Cîțu la Puterea Știrilor.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *