PSnews

Ultima Oră

Putin, călcat pe coadă de către Trump. Vrea să trimită înregistrarea Congresului

www.cbc.ca

Președintele rus Vladimir Putin a declarat, miercuri, că omologul său american Donald Trump nu a furnizat informații secrete în timpul întâlnirii cu ministrul rus de Externe Serghei Lavrov și a adăugat că poate furniza discuția înregistrată din Biroul Oval, informează Sky News, citat de rtv.

Putin este dispus să transmită Congresului SUA înregistrarea discuţiei Lavrov-Trump, pentru a dovedi că liderul american nu a divulgat informaţii confidenţiale.

Putin a explicat că va transmite Congresului înregistrarea, dacă își dă acordul și Casa Albă.

Într-o conferinţă de presă comună cu premierul italian Paolo Gentiloni, la Soci, Putin a subliniat că „schizofrenia politică” pare să ia amploare în Statele Unite, unde situaţia este haotică, pe fondul sloganurilor antiruse.

Rusia apreciază rezultatele vizitei lui Lavrov în SUA, care a venit după cea a omologului său american, Rex Tillerson, la Moscova, şi nu se amestecă în afacerile interne ale SUA, a subliniat Putin, citat de Sputnik News.

Aceste discuții au avut loc pe fondul unor discuții în care Trump s-ar fi lăudat că deține informații clasficate de la întâlnirea cu Serghei Lavrov, ministrul de externe rus.

Mai exact, informațiile la care se referă Trump vizează un complot al Statului Islamic. Amenințarea este strâns legată de utilizarea laptopurilor în avioane.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi