Skip to content
Politică

Putin lui Obama de Anul Nou: Rusia si SUA au responsabilitatea asigurarii pacii la nivel mondial

" "

Rusia si Statele Unite au responsabilitatea comuna de a asigura pacea la nivel global, i-a transmis presedintele rus, Vladimir Putin, omologului sau american, Barack Obama, cu ocazia Anului Nou.

Vladimir Putin a insistat asupra faptului ca, in 2015, se vor implini 70 de ani de la incheierea celui de-al doilea Razboi Mondial. „Aceasta data istorica trebuie sa ne aminteasca de responsabilitatile pe care Rusia si Statele Unite le au in favoarea pacii si stabilitatii in lume, de rolurile unice pentru a face fata provocarilor si amenintarilor internationale”, afirma Putin in mesajul adresat lui Obama cu ocazia Anului Nou.

" "
" "

Putin le-a transmis urari de sarbatori si fostului premier italian Silvio Berlusconi, fostului presedinte american George W. Bush si fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy.

Vladimir Putin i-a trimis un mesaj de sarbatori si omologului sau moldovean, Nicolae Timofti, exprimand speranta cooperarii bilaterale pentru „consolidarea stabilitatii regionale”. Vladimir Putin i-a urat „Craciun fericit” liderului de la Chisinau, conform Reuters.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *