Skip to content
Politică

Quintus, despre candidatura lui Meleșcanu: „Va lua voturi de la PNL”

" "

Seniorul Mircea Quintus Ionescu a vorbit despre candidatura lui Teodor Meleșcau, fostul director SIE, în cursa pentru Cotroceni.

Acesta a declarat că nu este exclus ca Meleșcanu să ia voturi de la PNL, având în vedere că este fost liberal.

" "
" "

„Nu văd ce legătură e cu Iohannis. El e candidatul nostru cu șanse categorice să intre în turul II. În nici un caz prezența domnului Meleșcanu nu poate împiedica aserțiunea până în turul II al lui Iohannis. Meleșcanu a fost, până a devenit director SIE, a fost fruntaș al PNL. Este cel cu care am făcut una dintre împlinirile partidului când am fuzionat cu gruparea sa. E un om de valoare, un om care se așează pe locul III.

Eu socotesc că poziția lui Iohannis e așa de puternică încât chiar dacă s-ar întâmpla ca niște voturi din zona noastră să ajungă la Meleșcanu, locul său în finala prezidențială nu poate fi amenințată. E părerea mea. Îl cunosc foarte bine, știu care e poziția liberală. Să nu uităm că domnul Meleșcanu a lipsit o perioadă de timp. A intrat, a primit această funcție înaltă fără să fie cu acordul partidului. Sunt și niște liberali care țin mai mult la dânsul sau mai puțin decât își închipuie dânsul. Dar nu e exclus ca niște voturi din zona noastră să ajungă la dânsul”, a mai spus Quintus.

PSNews.ro a contactat Biroul Electoral Central pentru a afla dacă a fost făcută vreo programare pentru depunerea candidaturii lui Teodor Meleșcanu, iar secretariatul Biroului Electoral Central a confirmat că Teodor Meleșcanu are programare pentru depunerea candidaturii, pentru mâine, la ora 10.00. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *