Skip to content
Politică

Quintus, despre candidatura lui Meleșcanu: „Va lua voturi de la PNL”

Seniorul Mircea Quintus Ionescu a vorbit despre candidatura lui Teodor Meleșcau, fostul director SIE, în cursa pentru Cotroceni.

Acesta a declarat că nu este exclus ca Meleșcanu să ia voturi de la PNL, având în vedere că este fost liberal.

„Nu văd ce legătură e cu Iohannis. El e candidatul nostru cu șanse categorice să intre în turul II. În nici un caz prezența domnului Meleșcanu nu poate împiedica aserțiunea până în turul II al lui Iohannis. Meleșcanu a fost, până a devenit director SIE, a fost fruntaș al PNL. Este cel cu care am făcut una dintre împlinirile partidului când am fuzionat cu gruparea sa. E un om de valoare, un om care se așează pe locul III.

Eu socotesc că poziția lui Iohannis e așa de puternică încât chiar dacă s-ar întâmpla ca niște voturi din zona noastră să ajungă la Meleșcanu, locul său în finala prezidențială nu poate fi amenințată. E părerea mea. Îl cunosc foarte bine, știu care e poziția liberală. Să nu uităm că domnul Meleșcanu a lipsit o perioadă de timp. A intrat, a primit această funcție înaltă fără să fie cu acordul partidului. Sunt și niște liberali care țin mai mult la dânsul sau mai puțin decât își închipuie dânsul. Dar nu e exclus ca niște voturi din zona noastră să ajungă la dânsul”, a mai spus Quintus.

PSNews.ro a contactat Biroul Electoral Central pentru a afla dacă a fost făcută vreo programare pentru depunerea candidaturii lui Teodor Meleșcanu, iar secretariatul Biroului Electoral Central a confirmat că Teodor Meleșcanu are programare pentru depunerea candidaturii, pentru mâine, la ora 10.00. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *