Skip to content
Politică

Quintus Ionescu, scrisoare către ICCMER

Seniorul Mircea Quintus Ionescu adresează o scrisoare lui Dinu Zamfirescu, președintelui Consiliului Stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc.

În scrisoarea transmisă lui Dinu Zamfirescu, Quintus Ionescu cere ca Victor Ponta să nu fie lăsat să transforme tema victimelor comunismului într-o temă electorală, având în vedere că premierul participă la dezbaterea organizată de ICCMER.

Iată scrisoarea:

scrisoare_Quintus

6 comentarii la “Quintus Ionescu, scrisoare către ICCMER

  1. Bravo,domnule Quintus,vigilent ca intotdeauna si,mai ales,de o obiectivitate de invidiat. Nu-mi imaginam cum de ati suportat atata timp fara sa-i aveti alaturi pe marii liberali Blaga,Ungureanu,Videanu,Preda…,ce mai,toata oastea de stansura a basescului. Bravo,tara asta trebuie sa mearga doar in sensul asta. Dati-l dracu de popor roman daca nu este in totalitate liberal. A,era sa uit ca tot dumneavoasta l-ati trezit si pe Johannis si l-ati adoptat. Ce sa mai zic,sunteti un mare om,un mare caracter!!!

    1. Domnul Quintus uita ca uita ca Domnia sa a fost deconspirat de Ticu dumitrescu ca turnator la Securitate cu 2 angajamente si 188 de rapoarte.

  2. Draga Mircea, draga Any,
    Am 42 de ani. La revolutie aveam 17 si jumatate. Am fost coleg cu Ponta si Sova la olimpiadele nationale de istorie din clasa a VIII a pana in clasa a XII a. Nu i-am votat niciodata pana acum!!!! Nu ca as fi avut ceva cu ei, pur si simplu nu erau candidati in colegiul meu!!!! Dincolo de sentimentul – pe care il inteleg si aprob – generat de „subita” intoarcere a PNL la „anticomunismul ” virulent dupa ce jumatate din parlamentarii lor au fost, practic, bagati in parlament cu voturile armatelor psd-iste din judete, nu credeti ca a venit timpul sa facem ceva pt luptatorii anticomunisti, nu doar sa vorbim despre ei??? Eu nu am niciun fel de complex, am ‘deschis ochii” pe lumea asta liber, neconstrans si am indurat – ca student si salariat – toata tranzitia asta care parca nu se mai termina!!!!
    Personal m-am hotarat cu cine votez, indiferent de ce zice dl. Quintus. Nu mai vreau experimente. Si, ca sa fiu egoist, ma simt mai bine reprezentat de un presedinte din „contingentul” meu.

  3. Suna mai degraba–cu o nota informativa ( denunt ) facut la securitatea bolsevica . Ai , totusi un pic de decenta—-GROPARUL–BRATIENILOR–

  4. Cred ca tot de bun simt ar fi, domnule Quintus, sa-i spuneti neavenitului asta de Iohannis ca incercarea de a se lipi electoral de sarbatorirea a 25 de ani de la revolutia de la Timisoara, este cel putin la fel de manipulatoare si demagogica precum gestul pe care il incriminati. Iar daca va veti vedea barna din ochii dumneavoastra inainte de paiul din ochii altuia, v-ati aduce aminte ca ati fost ministru intr-un guvern PSD si sub un premier (Stolojan) numit de insusi Ion Iliescu ! Si asta dupa ce ati rupt PNL-ul, ca si acum. Deci, zic eu, mai usurel cu actiunile dumneavoastra „in slujba liberalismului” ca sunteti om batran, si unii poate incep sa va creada. Pacat ca varsta nu v-a adus inca simtul masurii. Mare pacat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *