R. Moldova a ieșit din CSI. Maia Sandu:„Noi nu avem nimic împotriva rușilor. Noi avem împotriva tancurilor rusești”

Sursă foto: Facebook/Maia Sandu

Republica Moldova a ieșit din acordurile semnate cu Comunitatea Statelor Independente, o organizație a fostelor state sovietice, atrăgând critici vehemente din partea Moscovei.

Maia Sandu: „Asta încearcă să facă Federația Rusă: să influențeze alegerile, să manipuleze, să trimită bani, ca de obicei, ca să se cumpere alegătorii”

Țara noastră vrea pace, a spus Maia Sandu într-un interviu televizat, care susține că Rusia vrea să controleze Moldova pentru propriile interese și să schimbe guvernarea de la Chișinău.

„Ca să facă ceva în regiunea transnistreană, Federația Rusă trebuie să schimbe guvernarea la Chișinău. Și asta încearcă să facă Federația Rusă: să influențeze alegerile, să manipuleze, să trimită bani, ca de obicei, ca să se cumpere alegătorii. Pentru că doar atunci când ar obține funcții de conducere la Chișinău oameni care slujesc Kremlinul nu care slujesc poporul atunci ei pot să facă ceea ce vor să facă și pe malul drept, și pe malul stâng. Și evident că lucrurile pe care vor să le facă nu sunt în interesul cetățenilor”, a spus Maia Sandu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: