Skip to content
Republica Moldova

R. Moldova: Adrian Dupu, numit secretar de stat la DRRM – Sunt multe lucruri de făcut, provocările sunt pe măsură

facebook

Președintele PNL Diaspora – R.Moldova, Adrian Dupu, a preluat funcția de secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României.

Primăvara începe cu o nouă provocare. Mă simt onorat să preiau de astăzi funcția de secretar de stat al Departamentului pentru relația cu Republica Moldova. Mă bucur că voi avea ocazia să imi folosesc experiența pe care am acumulat-o în Republica Moldova pentru a putea pune umărul la apropierea dintre cele două state”, a anunţat Dupu pe pagina sa da Facebook.

El își propune să promoveze proiecte care să întărească relația dintre cele două state de pe malurile Prutului:

În această perioadă dificilă pentru întreaga lume, este mai important ca niciodată ca România să fie aproape de Republica Moldova și să promoveze proiecte care să întărească relația deosebită dintre cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului.

Sunt foarte multe de făcut, provocările sunt pe măsură, iar angajamentul meu va fi total. Un gând bun, astăzi, de Mărțișor, către toate doamnele și domnișoarele de pe ambele maluri ale Prutului! Vă doresc sănătate și o primăvară așa cum o doriți!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *