Skip to content
Republica Moldova

R. Moldova: Adrian Dupu, prezent la inaugurarea Centrului de studii filologice „Eugen Coșeriu”. Cui este destinat centrul

Arhivă personală/Adrian Dupu

Secretarul de stat în Departamentul pentru Relaţia cu R. Moldova din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, a anunțat inaugurarea Centrului de studii filologice „Eugen Coșeriu”, proiect finanțat de Departamentul pentru Relația cu R. Moldova din cadrul Guvernului României.

Dupu a fost prezent la inaugurarea centrului, alături de șeful Cancelariei Prim-ministrului României, Mircea Abrudean, rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Șarov, și reprezentanți din cadrul Ambasadei României la Chișinău.

La Universitatea de Stat din Moldova(USM) a fost inaugurat Centrul de studii filologice „Eugen Coșeriu”, proiect finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României.

Am participat la eveniment alături de șeful Cancelariei Prim-ministrului României, Mircea Abrudean, rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Șarov, și reprezentanți din cadrul Ambasadei României la Chișinău.

Cu această ocazie a fost organizată masa rotundă „Eugen Coșeriu: De la tradiție spre eternitate”, în prezenta profesorilor și a studenților din cadrul USM.

Centrul de studii filologice „Eugen Coșeriu”, dotat cu echipamente moderne, este destinat evenimentelor educaționale și culturale din Republica Moldova”, a scris Dupu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *