Skip to content
Republica Moldova

R. Moldova: Consulatul României de la Chişinău face precizări cu privire la programul de activitate

Captură Foto
" "

Începând cu data de 22 ianuarie, în fiecare zi de vineri, Secţia consulară a Ambasadei României la Chişinău va organiza numai sesiuni de depunere a jurământului de credinţă faţă de România. Anunţul a fost făcut de Ambasada României la Chişinău, transmite IPN.

Astfel, sesiuni de depunere a jurământului vor putea fi solicitate de luni până vineri, între orele 08.00-13.00 şi 14.00-16.00. Servicii de preluare a actelor notariale, de stare civilă, paşapoarte şi vize vor fi prestate de luni până joi, între orele 08.00-13.00 şi 14.00-16.00.

" "
" "

Eliberarea documentelor de stare civilă şi a vizelor va fi posibilă de luni până joi între orele 08.00-13.00. Paşapoartele vor fi eliberate de luni până joi, între orele 14.00-16.00.

Accesul în incinta Secţiei consulare va fi permis numai cu mască de protecţie, fără simptome asociate infecţiei COVID-19, cu menţinerea distanţei fizice şi prezentarea e-mailului care confirmă data programării.

În sala de aşteptare nu va fi admisă prezenţa a mai mult de opt-zece persoane, în acelaşi timp. Solicitanţii sunt îndemnaţi să nu se prezinte la Secţia Consulară însoţi de minori. Serviciile consulare sunt gratuite. Programările pot fi obţinute exclusiv prin portalul www.econsulat.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *