Skip to content
Republica Moldova

R. Moldova: Descinderi pe aeroportul din Chişinău. Polițiști, acuzați că cereau bani pentru a permite încălcarea regulilor anti-Covid

facebook

Percheziții de amploare pe Aeroportul Internațional Chișinău într-un dosar dosar de corupție. Conform primelor informații, ofițerii cereau bani pentru a permite încălcarea regulilor anti-Covid la îmbarcarea în avioane.

Miercuri dimineața, ofițeri CNA și SIS au descins cu mai multe percheziții la Aeroportul Internațional Chișinău, scrie digi24.ro.

Suntem la Aeroportul Internațional Chisinau, unde desfășuram acțiuni într-un dosar de corupție, împreună cu Serviciul de Informații și Securitate, sub conducerea procurorilor anticorupție. Este un dosar complex, pornit pe 23 iunie curent, în baza unor informații operative, care au condus la identificarea mai multor episoade de pretindere de mită de la pasagerii curselor avia, pe sensul ieșirii din Republica Moldova,” a declarat Angela Starinschi, ofițerul de presă al CNA, pentru Deschide.MD.

Perchezițiile vizează angajati ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră acuzați că cereau bani pentru a permite încălcarea regulilor anti-Covid la îmbarcarea în avioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *