Skip to content
Republica Moldova

R. Moldova: Încă un medic, răpus de COVID-19

Inquam Photos / Dan-George Porcuțan

Încă un medic s-a stins, răpus de COVID-19, ieri, 3 august. Este vorba despre medicul de familie Ala Gortolomei, care activa la Centrul de Sănătate Ţaul, raionul Donduşeni. Femeia avea 65 de ani. Anunţul a fost făcut de către reprezentanţii Federaţiei Sindicale „Sănătatea” transmite IPN.

Cu regret am aflat despre trecerea în nefiinţă a medicului de familie Ala Gortolomei, care activa în cadrul Centrului de Sănătate Ţaul, raionul Donduşeni, fiind răpusă de infecţia COVID-19. Exprimăm sincere condoleanţe familiei îndoliate şi colegilor”, se arată în mesaj.

În urma agravării stării de sănătate, Ala Gortolomei a fost transferată la data de 24 iulie, de la Spitalul Clinic MSMPS, la Institutul de Medicină Urgentă. Menţionăm că, la momentul îmbolnăvirii, medicul se afla în concediu”, precizează Ministerul Sănătăţii.

În Republica Moldova, 29 de lucrători medicali au decedat din cauza infecţiei COVID-19. În total, până acum, au fost înregistrate 801 decese asociate noului coronavirus, scrie adevarul.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *