R. Moldova: Incident la Ambasada Rusiei din Chişinău

ambasada rusiei chisinau
Foto: Ambasada Rusiei in Moldova

Un automobil s-a izbit de poarta Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău miercuri dimineaţa în jurul orei 06.00, transmite MOLDPRES.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat aflat la volanul unui Mercedes a lovit cu maşina poarta Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău, după care a părăsit locul accidentului.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, mijlocul de transport a fost localizat imediat pe traseul de deplasare spre Străşeni, dar la toate cerinţele poliţiştilor de a se opri, şoferul şi-a continuat deplasarea, accidentând pe traseu încă două maşini, fără a provoca victime, scrie Agerpres.

Acesta a fost totuşi oprit forţat de angajaţii poliţiei, în raionul Străşeni, unde sunt efectuate procedurile care se impun.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: