Skip to content
Republica Moldova

R. Moldova. Liderul PAS, Igor Grosu: Cu o prezenţă exemplară la vot, victoria e de partea noastră

deschide.md

Preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Igor Grosu, şi-a manifestat convingerea că o prezenţă „exemplară” la alegerile parlamentare anticipate de duminică va determina victoria dreptei pro-europene.

El a declarat, la ieşirea de la urne, că electoratul din Republica Moldova îşi doreşte schimbarea, iar alegerile prezidenţiale din noiembrie, câştigate de fostul lider al PAS, Maia Sandu, au arătat acest lucru.

Contează foarte mult prezenţa la vot. Cu o prezenţă exemplară la vot, victoria e de partea noastră, de partea oamenilor. Ultimul lucru de care ei se tem este votul dumneavoastră, al cetăţenilor. Cetăţenii vor o schimbare. S-au săturat toţi de hoţi, de cei care ne fură în fiecare zi. Ne-au furat de 30 de ani. Ei vor schimbare. Schimbarea am început-o în noiembrie. Haideţi să îi punem capăt azi, să o facem până la capăt! Ireversibil’, a afirmat Grosu, citat de Agerpres.

Partidul fondat de Maia Sandu este considerat principalul favorit al alegerilor parlamentare anticipate de duminică.

Republica Moldova organizează duminică alegeri parlamentare anticipate, în contextul dizolvării, în luna aprilie, a celui de-al zecelea legislativ, ca urmare a faptului că nu a reuşit să formeze un guvern în termenul constituţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *