Skip to content
Republica Moldova

R. Moldova: Mai mulți deputați PAS, în vizită de lucru la București. Grosu: Le mulțumesc încă o data medicilor și asistenților români

Facebook/Igor Grosu

Deputații Partidului Acțiune și Solidaritate Igor Grosu, Sergiu Litvinenco, Petru Frunze, Mihai Popșoi, dar și vicepreședintele PAS, Natalia Gavrilița, au efectuat o vizită de lucru la București, potrivit deschide.md. Aceștia au avut o întrevedere cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

„Domnul Orban a fost mereu un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova și a venit în ajutorul cetățenilor în cele mai dificile momente. I-am mulțumit pentru susținerea fermă și ajutorul constant oferit de România. Guvernul Orban a fost alături de cetățenii noștri încă de la începutul pandemiei când la Chișinău au ajuns loturi impunătoare cu echipamente, materiale și medicamente necesare pentru cetățenii Republicii Moldova în lupta contra epidemia de COVID-19. Le mulțumesc încă o data medicilor și asistenților români, care ne-au ajutat în cele mai grele momente”, scrie Grosu pe pagina sa de Facebook.

" "
Discuțiile s-au axat și pe situația politică internă din Republica Moldova și despre necesitatea alegerilor anticipate.
Oamenii își doresc un Parlament curat şi o guvernare responsabilă, cu instituții funcționale. România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova atunci când țara noastră va avea un Guvern responsabil susținut de un Parlament credibil, implementând proiecte importante pentru ca oamenii să trăiască mai bine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *