Skip to content
Republica Moldova

R. Moldova: Maia Sandu – Dodon este primit la Kremlin ca un funcționar regional, nu ca un șef de stat

facebook
" "

Fostul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu, consideră că preşedintele Igor Dodon a ajuns să fie primit la Moscova ca un funcţionar regional şi că nu I se mai acordă importanţa unui şef de stat.

Ea face referire la faptul că, la ultima vizită oficială la Moscova, Dodon a fost primit de Adjunctul Şefului Administraţiei Prezidednţiale din Rusia.

" "
" "

Ultima vizită a lui Dodon la Moscova a fost una umilitoare pentru noi ca stat suveran. O lume întreagă a văzut că Preşedintele Republicii Moldova nu mai este primit la Kremlin ca un şef de stat, dar cel mult ca un funcţionar regional de rangul doi sau trei. Am văzut cu toţii un Dodon mic, disperat şi speriat. Are de ce să fie aşa.

Patru ani a tăiat frunze la câini, s-a gândit numai cum să se căpătuiască pe seama poporului, sărăcindu-l și mai mult. Acum, când vine timpul să răspundă în faţa cetăţenilor, este gata să se înjosească în ultimul hal, doar ca să primească ajutor străin pentru a obţine un nou mandat. Un mandat care i-ar garanta nu doar puterea, ci mai ales libertatea.

Ţara noastră are nevoie de un preşedinte puternic. Un preşedinte cu caracter şi verticalitate, care să reprezinte cu demnitate Republica Moldova în lume. Un preşedinte care să fie tratat de la egal la egal de conducătorii altor state.

La toamnă Moldova trebuie să-şi aleagă un preşedinte bun, onest şi respectabil. E vremea oamenilor buni! E timpul alegerii bune”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *