Skip to content
Republica Moldova

R Moldova: Maia Sandu, în vizită la Bruxelles: Sunt convinsă că, în curând, ne vom putea revedea ca odinioară

facebook
" "

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a făcut o vizită în Bruxelles, unde a intenţionat să se întâlneacă cu cât mai mulţi cetăţeni moldoveni stabiliţi în Belgia.

Din păcate, şeful statului nu a reuşit din cauza restricţiilor să discute cu concetăţenii săi decât în grupuri de maximum 4 persoane.

" "

În această vizită la Bruxelles, mi-am dorit foarte mult să mă întâlnesc cu cetățenii noștri stabiliți în Belgia. Din păcate, însă, actualele restricții pandemice din această țară nu permit întruniri mai mari de patru persoane. Ne-am bucurat, totuși, în cele două zile ale vizitei, de prezența și de sprijinul a câțiva dintre conaționalii noștri.

Le mulțumim pentru implicare producătorului Dumitru Marian, care ne-a însoțit cu camera video la evenimente, și bucătarului Alexandru Sapco, al cărui restaurant a fost descoperirea anului 2020 în capitala belgiană. Îi mulțumim și fotografei și artistei Natalia Gârbu de la Chișinău, care a oferit Misiunii Republicii Moldova pe lângă Uniunea Europeană fotografii și reproduceri ale lucrărilor sale, dându-i acestui spațiu un suflu inedit.

Sunt convinsă că, în curând, datorită eforturilor medicilor și oamenilor de știință, ne vom putea revedea ca odinioară și vom discuta în detalii subiectele care vizează pe toți”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *