Skip to content
Republica Moldova

R. Moldova | Năstase, despre semnarea moțiunii de către PAS: E de datoria noastră ca de acum încolo să rămânem uniți

Facebook

Liderul Platformei DA Andrei Năstase mulțumește Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru că semnat moțiunea de cenzură înaintată de Platforma DA împotriva Guvernului. „Iată că la capătul mai multor luni de eforturi, am reușit să obținem și să punem pe agenda Parlamentului o moțiune de cenzură”, a declarat Năstase într-un live pe pagina sa de Facebook.

„Colegii noștri de la PAS, într-un final au dat curs solicitărilor noastrede a semna, împreună cu toți deputații Platformei DA, această moțiune de cenzură împotriva acestui Guvern. Era absolut natural, firesc și rațional ca această moțiune de cenzură împotriva unui guvern catastrofă, un intrum,ent în mâna lui Dodon, să fie semnată. Rațiunea a triumfat. Le mulțumesc colegilor de la PAS că au semnat această moțiune. E de datoria noastră ca de acum încolo să rămânem uniți, o forță de nebătut pentru oponenții noștri, a țării și cetățenilor”, a menționat liderul Platformei DA.

Năstase a venit și cu o adresare către Dodon că, dacă nu va opri răfuielile, atunci o va păți ca Plahotniuc, făcând referire la faptul că lui Alexandru Slusari i s-a închis microfonul în timp ce prezenta de la tribuna Parlamentului proiectul moțiunii de cenzură. „Am demonstrat că se poate, cu demnitate și adevăr! Nu-i mai credeți pe cei care se bazează pe tot felul de scuze și pretexte. Nu ezitanții vor face istorie, ci cutezătorii”, a adăugat Năstase.

Amintim că, Platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate au semnat o moțiune de cenzură împotriva actualului Guvern. Documentul a fost prezentat în cadrul ședinței de astăzi a Legislativului și, conform procedurii, urmează să fie examinată la una dintre ședințele de săptămâna următoare.

DA! SE POATE!DOAMNE AJUTĂ!

Publicată de Andrei Nastase pe Joi, 16 iulie 2020

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *