Skip to content
Republica Moldova

R. Moldova: Training în domeniul rezilienţei pentru instituţiile publice, asigurat de Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență

facebook

Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență a propus Republicii Moldova să devină primul stat partener care participă cu experți la efortul comun de consolidare a rezilienței regionale în cadrul EARC, totodată angajându-se să asigure training specializat în domeniul rezilienței pentru instituțiile publice.

Discuţiile pe această temă au avut loc în cadrul unei întâlniri între preşedintele Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență, Ovidiu Raeţchi, şi ambasadorul Republicii Moldova la București, Victor Chirilă.

Președintele Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență a avut, astăzi, 10 martie 2022, la sediul Centrului o întâlnire de lucru pe tema consolidării rezilienței cu ambasadorul Republicii Moldova la București, ES dl Victor Chirilă. Ca parte a susținerii de către România a obiectivului strategic al integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană, cele două părți au căzut de acord să coopereze în cadrul procesului de consolidare a rezilienței democratice.

EARC a propus Republicii Moldova să devină primul stat partener care participă cu experți la efortul comun de consolidare a rezilienței regionale în cadrul Centrului, ca parte a procesului de internaționalizare a acestuia. De asemenea, Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență s-a angajat să asigure, la solicitarea partenerilor moldoveni, training specializat în domeniul rezilienței pentru instituțiile publice din Republica Moldova”, se arată într-un comunicat al instituţiei publicat pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *