Skip to content
Republica Moldova

R. Moldova: Un deputat şi un primar au tăiat panglica unui WC dintr-o şcoală gimnazială

Facebook

Liderul raionului Rascani, primarul satului Hiliuti si un deputat PSDRM au participat la inaugurarea unui WC dintr-o scoala gimnaziala din Republica Moldova.

Ala Nemerenco, fost ministru al Sanatatii din Republica Moldova, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu momentul in care a fost taiata panglica la WC, scrie Stiri.md.

Suntem blocați în pandemie și înecați în covid. Oamenii mor și numărătoarea a trecut de mie. Economia la pământ. Izolați…

Publicată de Ala Nemerenco pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Suntem blocati in pandemie si inecati in COVID. Oamenii mor si numaratoarea a trecut de mie. Economia la pamant. Izolati de toata lumea. In topul rusinii. Parlamentul mai mult inchis decat in lucru.

Si in acest timp deputatii socialisti ocupati cu taiatul panglicilor rosii prin WC. (Presedintele, probabil, va veni cu suita sa la sfintire).

Meleagul nostru mai jos decat atat nu a fost adus de nimeni in toata istoria sa. „Tucumberii” astia is talentati rau la prostie… Foto credit CurajTV. Deschiderea festiva a grupului sanitar din gimnaziul s. Hiliuti, r. Rascani„, a scris Nemerenco pe Facebook.

Ulterior, Ministerul Educației a emis un ordin, prin care interzice accesul în instituțiile de învățămînt a altor persoane, precum și organizarea în cadrul instituțiilor de învățământ a activităților ce nu au tangență cu procesul educațional (manifesări cultural-artistice, politice, întâlniri cu demnitarii de stat, cu alegătorii și cu candidații la funcții publice etc.

Maia Bănărescu, avocatul poporului pentru drepturile copilului, a condamnat cu fermitate orice acțiuni prin care s-ar face uz de copii, profitând de vulnerabilitatea acestora, pentru sensibilizarea publicului și obținerea unui transfer de imagine pozitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *