Skip to content
Republica Moldova

R. Moldova: Vicepremierul Spînu, ținta unei campanii de denigrare: Zero toleranță față de corupție!

zdg.md

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, viceprim-ministrul Andrei Spînu, anunță că a primit mai multe informații cu privire la lansarea a unei campanii de denigrare în privința sa. Mai exact, ministrul susține că a fost anunțat despre faptul că sunt persoane care răspândesc zvonuri precum că acesta ar cere procente din valoarea contractelor de drumuri.

Minciuni. Dacă vă solicită cineva mită, în numele meu, vă rog imediat să mă informați. Dacă nu aveți încredere în mine, mergeți imediat la CNA sau la Procuratura Anticorupție. O să ofer tot suportul pentru ca astfel de situații să fie elucidate”, a scris el.

Potrivit lui Spînu, mai mulți oameni cu bani se arată deranjați de schimbările care vin în domeniul pe care îl gestionează.

Știu că mulți nu înțeleg cum e să faci drumuri fără plăți ilegale. Nu vă temeți. Credeți-mă, vom avea toți de câștigat de la repartizarea corectă, transparentă a contractelor. Toți vom avea de câștigat de la construcția calitativă a unor drumuri care să dureze. Nu vă temeți de schimbările care vin. O să ne învățăm cu toții să lucrăm corect și o să avem cu toții de câștigat. Vă mulțumesc și repet: Zero toleranță față de corupție!”, a punctat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *