Skip to content
Politică

Răbufnirea nervoasă a lui Ponta după interviul lui Băsescu

" "

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a reacţionat la declaraţiile de luni seară ale fostului preşedinte Traian Băsescu, afirmând că locul meritat de fostul lider de la Palatul Cotroceni ar fi lângă Elena Udrea.

„Băsescu la TVR ( locul meritat ar fi lângă Udrea). NO NEWS – aroganţă/ură/minciună/nesimţire! nicio remuşcare după 10 ani de regim mafiot!”, a scris Ponta pe Twitter, iumediat dupî interviul lui Băsescu de la TVR.

" "
" "

Fostul şef de stat a declarat că România are o generaţie tânără ratată, referindu-se la persoane precum Victor Ponta, Dan Şova sau Monica Iacob-Ridzi şi că un posibil exemplu pozitiv e Eugen Tomac, unul dintre puţinii care au rămas alături de el până în ultima zi de mandat.

„Avem o generaţie ratată, o generaţie de tineri, cea din care fac parte Ponta, Şova, din păcate Ridzi, pe care am susţinut-o enorm ca fiind o tânără cu aptitudini, e o generaţie tânără ratată. Toţi spuneau să vină tinerii, au venit şi sunt o dezamăgire, Ponta – un plagiator, mincinos. Mă uit la Tomac. Au fost din puţinii cei care au rămas lângă mine. O să le fiu recunoscător.”, a afirmat Traian Băsescu, în cadrul unei emisiuni la TVR.

Fostul lider de la Palatul Cotroceni a precizat că PNL nu are şanse să ajungă la guvernarea dacă Iohannis „îl va mângâia între corniţe” pe Ponta şi-l va lăsa să-şi facă jocul politic.

Citește și: Băsescu, somație și ironie dură către Iohannis:”Atâta timp cât îl mângâi între coarne…”. Scenariu negru pentru actualul șef al statului

Citește și: Băsescu, desființat de un fost om de încredere după interviul de la TVR: ”E pur si simplu nesimțit

1 comentariu la “Răbufnirea nervoasă a lui Ponta după interviul lui Băsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *