Skip to content
Societate

RADET lasă bucureștenii în frig: Zeci de blocuri, fără căldură de la Crăciun

Zeci de blocuri din Bucureşti sunt în continuare fără apă caldă și căldură, după ce în ultimele săptămâni au avut numeroase avarii în reţeaua RADET.

Mai mulţi telespectatori au reclamat că în apartamentele lor este aproape la fel de frig ca afară. Oamenii au primit apă şi căldură pentru câteva zile, după care au rămas din nou în frig. Spun că au cerut explicaţii, dar că, anul acesta, nu au primit niciun răspuns.

De exemplu, o familie din Sectorul 2 a primit, pe 27 decembrie, un mesaj în care RADET promitea rezolvarea în aceeaşi zi a problemei. Santa Singheorghe, locatară a unui bloc fără căldură: Nu ne ascultă nimeni, nu ne înțelege nimeni.

Reporter: De cât timp nu aveți apă caldă, cădură?

Santa Singheorghe: De dinainte de Crăciun, de două săptămâni. Ne-a dat de Revelion, deci s-a putut, două seri, de Crăciun, două seri. Noroc cu aragazul, el ne încălzeşte, dar nu este corect aşa ceva. Nici nu este recomandat să stau în gaze, că este miros specific gazelor. Dar sunt mai în vârstă, uit şi într-o oră face explozie, ori mă găseşte moartă aici, potrivit digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *