Skip to content
Politică

Radiografia clipei e sinistră, spune jurnalistul Oreste Teodorescu: Politicienii, în ansamblul lor, sunt adevărații inamici publici

Facebook/Oreste Teodorescu

Jurnalistul Oreste Teodorescu analizează, pe pagina sa de Facebook, criza politică a momentului și trage o ”concluzie simplă la vremuri complicate”: toți oamenii politici, indiferent de partid, sunt vinovați. ”O adunătură de venetici, îmbătați de mirajul puterii”, scrie jurnalistul.

”Problemele acestei tari nu se numesc PNL, PSD, USR, AUR, UDMR… etc, toate sunt partide constituționale, parlamentare și alese democratic, nu… nenorocirile sunt cauzate de oamenii partidelor, corupti, ticăloși, neperformanti.

O contraselecție perfecta a adus in fruntea lor, o adunătura de venetici, îmbătați de mirajul puterii! PSD și-a arătat “competentele” pe timpul lui Dragnea, PNL lui Citu ii sufla deja in ceafa doamnei Dancila, domnii Barna și Cioloș confunda grav planurile, sunt in opoziție când sunt la guvernare, nu construiesc nimic. Liderii Aur, in afara de fanfaronada si propaganda nu au venit cu nici o soluție viabila unei bune guvernări.

E ușor sa suspenzi, sa anulezi, sa boicotezi, însă mult mai greu sa ai cu adevărat o viziune corecta asupra destinelor unei națiuni! Radiografia clipei este sinistra, politicienii in ansamblul lor sunt adevaratii inamici publici ai poporului, sistemul public colmatează de la o zi la alta!

Și totuși… sa ne păstram liniștea sufleteasca, toate sunt bine așezate in istorie de către Dumnezeu… țara nu se poate vindeca se la sine, doar noi ne putem schimba in bine, fiecare in parte si toți laolaltă! Asta dacă vrem… timp mai avem, însă nu nelimitat!”, susține Oreste Teodorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *