Skip to content
Sport

Rădoi, după 4-1 cu Croaţia: Nici nu visam

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, marţi, că nu visa ca echipa naţională de tineret să învingă la scor reprezentativa Croaţiei, potrivit News.ro.

Sincer, nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor, nici nu visam. Mă bucur pentru băieţi, pentru atmosferă, pentru că ne-am simţit ca acasă. Important e că i-am făcut fericiţi pe românii care au fost la meci şi pe românii care au fost în faţa televizoarelor. Mă bucur că s-a creat această emulaţie cu naţionala de tineret şi suntem urmaţi peste tot de români. Asta înseamnă că prin fiecare prezenţă la meci contează determinarea pe care o arată băieţii, chiar şi dacă nu este un rezultat pozitiv. Cred că va fi mult mai dificil cu Anglia, cu tot respectul pentru Croaţia, Anglia are un ritm mult mai bun de joc şi va fi un meci dificil. În seara asta ne vom bucura de acaestă primă victorie, prima victorie pentru România la un Campionat European de tineret şi vom începe să vorbim de mâine despre Anglia„, a spsu Rădoi, la TVR.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu o victorie la Campionatul European, după ce a învins, marţi, la Serravale, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata CroaţieI. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR.

Au marcat: Puşcaş (11 – pen.), Hagi (14), Băluţă (66), Adrian Petre (90) / Vlasic (18).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *