Skip to content
Politică Sport

Rădoi ţinteşte primele patru locuri la Campionatul European. Câţi bani primeşte FRF în urma calificării naţionalei de tineret

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, a afirmat miercuri la Casa Fotbalului că a stabilit drept obiectiv la Campionatul European din Italia de anul viitor clasarea între primele patru echipe.

„Mi-aş dori o grupă din care să reuşim să ne calificăm pentru că obiectivul meu şi al jucătorilor este locurile 1-4. Cred că vom discuta zilele viitoare şi despre obiectiv şi despre strategie şi vor apărea şi bonusurile pentru jucători, în cazul în care vom câştiga. Trebuie însă să fim cu picioarele pe pământ, pentru că nu avem aceeaşi valoare ca şi Anglia, Franţa sau Spania. E adevărat că ne putem bate cu ele, dar nu înseamnă că suntem favoriţi pentru câştigarea Campionatului European”, a spus Rădoi.

Antrenorul vrea să pregătească cât mai bine participarea la CE şi pentru asta are nevoie de meciuri amicale tari pentru a vedea lipsurile echipei: „Pentru amicalul de luna viitoare aşteptăm în această seară dacă va confirma Franţa şi apoi vom vedea dacă vom căuta altul sau nu. Căutăm un adversar să fie cât de cât puternic, nu neapărat pentru că avem nevoie de o înfrângere ci pentru a vedea problemele pe care le avem să le remediem înaintea Campionatului European”.

Pentru calificarea la Campionatul European de tineret, Federaţia Română de Fotbal va primi o sumă, sub 500.000 de euro, conform delcaraţiilor preşedintelui Răzvan Burleanu.

În cadrul conferinţei de presă de miercuri, FRF a anunţat prelungirea contractului de sponsorizare cu Penny Market pentru următorii patru ani, care va cuprinde atât echipa de seniori dar şi toate celelalte selcţionate de tineret şi juniori, masculin şi feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *