Skip to content
Politică

Radu Mazăre acuză: Oamenii nu mai vin la licitaţiile primăriei de frică

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat la România TV că firmele nu mai participă la licitațiile primăriei deoarece le este frică. Acesta a dat exemplul evenimentului de 1 Mai pe care nu l-a mai putut organiza din lipsă de furnizori.

„Oamenii nu mai vin la licitaţiile primăriei de frică. Am ţinut licitaţie pentru şoseaua de coastă pe fonduri europene. Nu s-a prezentat nimeni. Eu de 1 Mai fac o zi cum era pe vremuri, cu mici, cu taraf. Aşa consider eu că trebuie să fac. Ca să ne furnizeze micii la primărie s-a prezentat un singur ofertant şi s-a retras a doua zi, pentru că a zis că îi e frică. Și nu am putut să mai ţinem (n.r. evenimentul).

Olguţa Vasilescu îmi spunea „mi-au luat angajaţii pentru ce făceau în 2004-2008”. I-am spus „în curând nu mai semnezi nici tu”, a afirmat primarul Constanței.

Radu Mazăre a mai spus că „de la Băsescu a fost primită comanda”.

1 comentariu la “Radu Mazăre acuză: Oamenii nu mai vin la licitaţiile primăriei de frică

  1. Afirmaţia asta presupune că nu mai sunt firme cinstite care să vină cu conştiinţa curată pentru afaceri în acord cu legea, la licitaţii? Hm, ciudat. Asta pune urgent sub semnul întrebării TOATE licitaţiile care au avut loc sub mandatul lui Mazăre.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *