Skip to content
Politică

Radu Mazăre, criticat dur de Banciu: Unul din cei mai mari criminali ai istoriei moderne a României

" "

Radu Banciu a comentat în ediţia de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu sentinţele definitive în dosarul retrocedărilor plajelor retrocedate în care Radu Mazăre a primit 9 ani de închisoare, iar Cristi Borcea şi Nicuşor Constantinescu, 5 ani cu executare.

Până la urmă verdictul este cel pe care îl pronunţam şi noi la finalul serii de joi, şi anume că magistraţii instanţei supreme l-au condamnat definitiv la 9 ani de închisoare pe Radu Mazăre pentru retrocedarea plajelor în faimosul dosar în care s-a judecat aproape un deceniu. Au fost o grămadă de amânăro, dar până la urmă Radu Mazăre, care fusese condamnat cu suspendare 4 ani în primă instanţă, vede aşadar puşcăria din Diego Suarez, insula din nordul Madagascarului under s-ar afla în acestă perioadă. O vede totuşi în depărtare, aşa pe linia orizontului Oceanului Indian. 

" "

Nouă ani cu executare, sunt două posibilităţi: ori nu îl mai vedem niciodată, ori nu va mai ieşi din puşcărie din momentul în care va intra pentru că el nu se predă la timp, asta agravează situaţia, plus alte dosărele care îl aştepta pe Radu Mazăre. Unul din cei mai mari criminali ai istoriei moderne a României, în sensul în care corupţia este asimilată la nivel european cu crima, deci nu folosim cuvinte deplasate. Intră în acest malaxor formidabil al negăsiţilor în momentul pronunţării sentinţei definitive, anunță b1.

În acelaşi dosar a mai fost condamnat Cristi Borcea la 5 ani de închisoare. Practic, omul ăsta face naveta între vilele de lux şi dormitoarele prezidenţiale, paturile matrimoniale şi mersul la maternitate. Am înţeles că va fi tată de gemeni în curând, o să ajungă ca un hodoroc din ăla african, este tatăl a peste 10 copii. Nu are sens să ştim exacţi câţi sunt pentru că numărul de aici este în plină evoluţie. În orice caz este un capitol în care Borcea va bate toate recodurile. Dar deocamdată încă 5 ani de închisoare cu executare pentru Borcea, el are 49 de ani, ar putea să facă puşcărie ca Berilă de acum încolo întrucât nici Dumnezeu nu ar mai trebui acestui escroc vreodată din puşcărie”, a comentat Radu Banciu.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *