Skip to content
Politică

Radu Mazăre iese la atac și trimite o scrisoare din „beciul domnesc”: „Voi reveni!”

Fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, lansează din arest un atac virulent, promițând o serie de scrisori publice la adresa celor care-l țin închis.

La finalul săptămânii trecute, când instanţa a decis să nu-l elibereze din arest, Radu Mazăre şi-a pierdut răbdarea. Fostul edil al Constanței a trimis o scrisoare publică, intitulată „Comunicat de presă din beci nr.1“, venită de pe adresa [email protected], informează Adevărul.

„În ultimii 10 ani, începând din 2005, «sistemul» m-a acuzat de câte-n lună şi-n stele. De fiecare dată însă am avut posibilitatea să vorbesc şi să mă apăr. LIBER. Cel mai bun exemplu este deja celebrul dosar al retrocedărilor, unde sunt acuzat şi judecat din 2008. (…) Acum însă, stau la beci de 8 săptămâni, am demisionat din partid şi din funcţia de primar şi am anunţat că nu mai vreau o viaţă politică sau publică. Nu mai pot fi suspicionat că aş putea influenţa pe cineva. Totuşi, constat că de fiecare dată când trebuie să merg in instanţă pentru a mi se judeca sau rejudeca eliberarea se declanşeaza «pe surse», în mod automat, un linşaj mediatic. La aceste atacuri obscure, din nefericire pentru mine, nu mai pot reacţiona şi spune nimic pentru că sunt «ascuns»“, arată Radu Mazăre.

El denunţă „o nouă fumigenă“ care a apărut: că ar avea o casă la Nisa – Franţa, cumpărată de o firmă a lui Mihai Craiu, fost director la Antena 1.

„Eu nu am fost niciodată la acel imobil, nu l-am văzut şi nu am ştiut vreodată de existenţa lui. Şi acesta este doar un exemplu. Pentru aşa ceva, DNA consideră că eu trebuie sa stau închis la beci, nejudecat şi nevinovat “, a scris Radu Mazăre.

Totodată, fostul edil al Constanței consideră că este nedrept ce i se întâmplă, fiind de părere că DNA cercetează „suspiciuni fabuloase“.

„Nu cred că acesta este un mod corect de a se face justiţie, condamnat aprioric la televizor sau «pe surse» şi înfundat în arest preventiv prin decizii prelungite la infinit, ce induc în mod automat în opinia şi impresia generală o falsă şi certă vinovăţie a celui cercetat. Voi reveni“, mai transmite Mazăre, potrivit Adevărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *