Skip to content
Politică

Radu Mazăre, supărat pe un ministru

Un ministru a reuşit să-l supere pe primarul Radu Mazăre. Fără a-i da numele, edilul s-a plâns că membrul Guvernului, venit pe litoral, şi-a parcat maşina pe trotuar, printre pietoni, ca să fie cât mai aproape de intrarea într-un club.

Radu Mazăre a povestit întâmplarea tinerilor social-democraţi, aflaţi la şcoala de vară desfăşoarată la Constanţa. Incidentul a ajuns şi la urechile premierului, care a promis că-l va certa pe ministru, potrivit digi24.ro

M-am uitat siderat, cine vine cu jeepu pe trotuar, printre oameni… coboară şoferul, deschide uşa şi coboară un domn ministru, face un metru şi intră în club… măcar dacă era vreun şmecher cu 20 de gagici, dar era singur… Pleacă ministrul. Vine acelaşi jeep alb, se urcă domnul ministru şi pleacă pe contrasens”, a povestit Radu Mazăre.

Eu nu am fost aseară în club, o să văd dacă domnul Mazăre a vorbit serios sau a vrut să facă o metaforă”, a declarat premierul.

Întrebat ce ministru are jeep alb, Victor Ponta a răspuns: „Din câte ştiu eu, niciunul, toţi au Duster pentru că dacă eu am Duster şi ei trebuie să aibă Duster”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *