Radu Mihaiu acuză nereguli la votul privind listele de candidați USR la București. Ghinea, poziție eligibilă

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, prezinta realizarile si obiectivele atinse in cei doi ani de mandat, in Bucuresti, 27 octombrie 2022. Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
INQUAM PHOTOS / SABIN CIRSTOVEANU

Fostul primar al Sectorului 2, Radu Mihaiu, acuză nereguli la votul privind listele de candidați USR la București. Fostul europarlamentar USR Cristian Ghinea a fost ales pentru a ocupa poziția a II-a pe listele pentru Senat, această poziție fiind eligibilă.

Organizația USR din București este condusă de Vlad Voiculescu, cel care a organizat aceste alegeri controversate, potrivit Defapt.ro.

Nereguli la votul privind listele de candidați USR

„Ne-am trezit în buza conferinței că totul a fost decis și agreat de celelalte cinci sectoare. Sistemul de vot din conferință, dar mai ales ordinea de listă fuseseră stabilite dinainte. Din  cauza asta, delegații sectorului 2 au decis să boicoteze conferința„, a declarat Radu Mihaiu.

Potrivit procesului verbal al conferinței USR București, doar 40 de persoane au votat, din 50. Ghinea a obținut 38 de voturi.

Lista de candidați USR pentru Senat este deschisă de: Clotilde Armand, Cristian Ghinea, Ștefan Pălărie și Violeta Alexandru.

La Camera Deputaților vor candida Claudiu Năsui, Cristina Prună, Radu Mihaiu, Diana Buzoianu, Diana Stoica și Oana Țoiu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: