Skip to content
Alegeri locale 2020

Radu Mihaiu, noul primar al Sectorului 2: Preiau un mandat greu, dar interesant

Facebook
" "

Noul primar al Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că va depune marţi jurământul de învestire în funcţie, afirmând că preia un mandat greu, dar foarte interesant.

E oficial – mâine, la ora 14,00, voi depune jurământul. Din păcate, va fi o ceremonie cu uşile închise din cauza pandemiei. Mi-ar fi plăcut să vă am aproape pe toţi cei care m-aţi susţinut până în acest punct, fiindcă drumul pe care pornim e cu şi pentru noi toţi. Preiau un mandat greu, dar foarte interesant. Putem face o schimbare reală şi palpabilă pentru foarte mulţi oameni.

" "
" "

Eu şi echipa mea suntem entuziasmaţi să începem. Ştiu din miile de mesaje pe care le primesc că s-au adunat foarte multe probleme. Multe urgente. Ştiu şi că mulţi dintre voi aţi adresat aceste probleme primăriei, dar nu aţi primit niciun răspuns. Această lipsă de comunicare va înceta„, a scris Radu Mihaiu, luni, pe Facebook.

El a anunţat că, săptămâna aceasta, după ce va primi acces la informaţiile din Primărie, va prezenta un plan concret cu priorităţile imediate şi viziunea pe termen mediu şi lung.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *