Radu Mihaiu, noul primar al Sectorului 2: Preiau un mandat greu, dar interesant

Noul primar al Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că va depune marţi jurământul de învestire în funcţie, afirmând că preia un mandat greu, dar foarte interesant.

E oficial – mâine, la ora 14,00, voi depune jurământul. Din păcate, va fi o ceremonie cu uşile închise din cauza pandemiei. Mi-ar fi plăcut să vă am aproape pe toţi cei care m-aţi susţinut până în acest punct, fiindcă drumul pe care pornim e cu şi pentru noi toţi. Preiau un mandat greu, dar foarte interesant. Putem face o schimbare reală şi palpabilă pentru foarte mulţi oameni.

Eu şi echipa mea suntem entuziasmaţi să începem. Ştiu din miile de mesaje pe care le primesc că s-au adunat foarte multe probleme. Multe urgente. Ştiu şi că mulţi dintre voi aţi adresat aceste probleme primăriei, dar nu aţi primit niciun răspuns. Această lipsă de comunicare va înceta„, a scris Radu Mihaiu, luni, pe Facebook.

El a anunţat că, săptămâna aceasta, după ce va primi acces la informaţiile din Primărie, va prezenta un plan concret cu priorităţile imediate şi viziunea pe termen mediu şi lung.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: