Skip to content
Politică

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, anunță că Piața Obor rămâne deschisă

Facebook/RaduMihaiu
" "

Deși în Hotărâre privind impunerea unor măsuri restrictive care să limiteze răspândirea epidemiei de covid se prevede sistarea activităților din piețe închise, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că Piața Obor rămâne deschisă. Mihaiu a precizat că s-au asigurat toate condițiile pentru respectarea regulilor sanitare și a distanțării, astfel că Direcția de Sănătate Publică și-a dat acordul pentru ca piața să rămână deschisă.

„Piața Obor a dat dovadă de solidaritate în ultimele trei zile. Efortul depus de toți cei implicați a fost încununat cu succes.

" "
" "

Azi, doamna directoare a Direcției de Sănătate Publică București, Oana Niculescu, a făcut o vizită în piața noastră. Măsurile implementate în ultimele zile au asigurat trasee de circulație mai libere și ordonate, păstrarea distanței și o siguranță suficient de mare încât să putem păstra Piața Obor deschisă. 

Pereții din hala nouă sunt de azi ridicați. Poliția Locală și Națională patrulează regulat prin toate zonele din piață. Comercianții îi atenționează și ei pe clienții care mai încalcă uneori regulile. Se lucrează în continuare la lărgirea intrărilor către platforma de la Piața Obor. S-a dovedit că se poate. Și va trebui să depunem acest efort împreună în fiecare zi, pentru sănătatea tuturor”, a transmis Radu Mihaiu.

Primarul Sectorului 2 a postat pe contul său de Facebook imagini din Piața Obor.

„Ce mai impresionat cel mai mult în această poveste e că atunci când povestea părea că nu se va putea rezolva în favoarea lor, majoritatea celor din piață au fost foarte înțelegători.

Erau dispuși să își mute toată marfa afară peste noapte, să suporte frigul, să facă orice era nevoie ca să continuăm în condiții de siguranță. Nu există o luptă români contra români în această criză.

E doar o lipsă de comunicare. Prin dialog s-a demonstrat că se pot găsi soluții. Haideți să fim împreună responsabili! Purtăm masca, păstrăm distanța și ne respectăm semenii”, a scris Radu Mihaiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *