Radu Mihaiu și-a filmat pe ascuns consilierii pentru a proba fapte ilegale. TB i-a invalidat înregistrările

Radu Mihaiu
Sursa foto Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Este scandal în București, cu primarul USR al Sectorului 2. Edilul Radu Mihaiu și-a filmat pe ascuns colegii din Administrație, printre aceștia numărându-se Cătălin Militaru și omul de afaceri Corin Romanescu. Se presupune că Mihaiu a apelat la acest gest pentru a-i incrimina pe cei doi, în lipsa unor dovezi reale.

Radu Mihaiu, actualul primar al sectorului 2 și candidatul USR pentru un nou mandat, i-a filmat, pe ascuns, consilierii din cadrul instituției pe care o conduce. Prin acest gest, Radu Mihaiu ar fi încercat să demonstreze autorităților presupuse fapte ilegale comise de aceștia. Oamenii vizați de primarul USR au fost Cătălin Militaru, consilierul sectorului 2, și omul de afaceri Corin Romanescu, se arată într-o investigație prezentată de Antena 3 CNN.

Tribunalul București a invalidat probele aduse de Radu Mihaiu

Primarul Radu Mihaiu și consilierii săi au un război ce durează de câțiva ani și care are la bază interese imobiliare din Parcul Tei, una dintre cele mai ofertante zone din sectorul 2.

Numai că inițiativa demnă de un spion a primarului-informator a avut eșec în fața magistraților. În 2023, Tribunalul București a invalidat probele aduse de Radu Mihaiu împotriva consilierilor săi, întrucât fuseseră obținute prin dispozitive tehnice ilegale

Primarul sectorului 2 a decis, mai apoi, distrugerea afacerii lui Corin Romanescu, dărâmând localul pe care acesta îl deținea. Această demolare a fost, însă, abuzivă, se arată în hotărârea unei instanțe de judecată, însă pagubele nu vor fi plătite de Radu Mihaiu, ci de Primăria sectorului 2, adică din banii cetățenilor.

Ce spun oamenii vizați de primarul USR: Cătălin Militaru, consilierul sectorului 2, și omul de afaceri Corin Romanescu

„În jur de ora 9-10 veneau cu două mașini de la Poliția Locală, cu girofarurile aprinse, la restaurant. Lăsau mașinile cu girofarurile aprinse, iar în urma acestor mașini de poliție locală, venea un excavator, care, într-o zi, nu lucra mai mult de o oră, suficient ca deranjeze și să-mi strice afacerea, ăsta era scopul”, a declarat Corin Romanescu.

Consilierul Cătălin Militaru se arată indignat de gestul primarului Radu Mihaiu. Militaru spune că în discuțiile purtate, în timp ce edilul filma pe ascuns, era vorba de constituirea unei majorității politice din membrii PNL, USR, PMP.

„Un eveniment sinistru din viața mea, un gest regretabil al unui om lipsit de conștiință, lipsit de Dumnezeu. Se plecase de la o discuție inițială de constituire a unei majorități la nivel politic, o majoritate de dreapta PNL -USR -PMP, că s-a ajuns unde s-a ajuns și cineva a dat alte interpretări… Eu n-a vrut altceva decât să cer un protocol de colaborare politic, la sectorul 2, fără alte negocieri.”, a declarat Cătălin Militaru.

Sursa: Antena 3

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: